RESTAURANT BOERENGOED

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Boerengoed. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:32 Levering goed en op tijd ontvangen. Viel helaas wat tegen. Frietjes waren lauw. Spareribs behalve de glazering weinig smaakvol. Hebben niet gemarineerd denk ik. Vlies zat ook nog op de achterkant.
13 jun 2024 om 20:08 De lekkerste spare ribs die ik heb gegeten sinds de vorige eeuw in de Oude De Stip met wijlen Toon de Stip in de keuken. VOORTREFFELIJK. Veel en heerlijk geglaceerd met zoete marinade. En die boerenfrietjes!!!!!!! Echt nergens beter.
13 jun 2024 om 8:11 Lekker hoor!
9 jun 2024 om 22:05 Alles was perfect!
8 jun 2024 om 13:31 De beste en lekkerste spareribs en frietjes! I geef alleen maar 4 sterretjes omdat Ik de salade-ingrediënten niet zo lekker vond. Een tip: het zou leuk zijn om de optie te hebben om de ingrediënten te kiezen die je wel of niet wilt voor de salade
5 jun 2024 om 20:55 Heerlijke spareribs menu met frietjes en vriendelijke bezorging... Top zoals altijd..
1 jun 2024 om 21:35 Hele lekkere spareribs en lekkere friet echt een aanrader ga er zeker vaker bestellen.
1 jun 2024 om 18:58 De beste en lekkerste spareribs uit de regio. Goeie frietjes, altijd en zonder uitzondering goede kwaliteit. En de knoflooksaus… yumm!
31 mei 2024 om 6:18 had een kilo sparibs besteld en had er twee dagen van kunnen eten maar de volgende keer bestel ik wel de minder pittige
26 mei 2024 om 21:43 Het eten was perfect, maar de bestelling vanuit thuisbezorgd was niet goed. Contact gehad met boerengoed en ze hebben het super netjes opgelost. Vanuit boerengoed topservice!
18 mei 2024 om 19:51 Eten was heerlijk. Foutje gemaakt met de soort spareribs maar dat werd perfect opgelost door andere te brengen! Echt top!
18 mei 2024 om 19:33 Veel te duur voor wat je krijgt. Hamburger / spare ribs op zich ok, maar we hadden 4 menus en we kregen 1 zak friet wat eigenlijk genoeg was voor 2 personen. Heel slecht